Kennisbank

Stappenplan om je bol.com shop te koppelen aan Bluebusiness

1. Login in op bol.com verkoopaccount
  2. Klik rechtsboven op je Shopnaam
  3. Klik op ‘Instellingen’

4. Onder Diensten, klik op ‘API Instellingen ‘

5. Vul jouw gegevens in het scherm ‘Technisch contactpersoon’.

6. Klik op “Aanmaken” om nieuwe Client Credentials aan te maken.

7. Vul als naam Bluebusiness in, en druk op ‘Ja, voeg toe’

8. Je API keys zijn nu aangemaakt. De set bestaat uit 2 sleutels

Je ziet de 1e sleutel gelijk, dit is de Client ID

1. Druk op ‘Toon secret’ om de 2e sleutel, de Client Secret weer te geven.

2. Vul de Client ID en Client Secret in op het aanmeldscherm van Bluebusiness

3. Klik op test verbinding en zodra de melding “Succesvol verbonden” is beeld komt is de shop verbonden en kan je gebruik maken van alle features van Blue Business

Blue Business popup Icon

Blue Business

Do mobiele app am je bol business te managen!

Binnenkort beschikbaar

Meld je nu aan en je bent verzekerd van jouw “early adaptor” korting zodra we live gaan.